Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viestinnän ja markkinoinnin
näkemystä ja osaamista


Pieni viestintätoimisto Tampere oy on monipuolinen markkinointiviestinnän kumppani, jonka osaamisessa nivoutuvat toisiinsa sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, verkkoviestintä sekä valokuvaus. Tuotteita ovat esimerkiksi logot ja yritysilmeet, esitteet, sidosryhmälehdet, kotisivut, some-ratkaisut, PowerPoint-esitykset, käyntikortit, jutut ja haastattelut, kuvagalleriat, tiedotteet, markkinointikirjeet, mainokset, vuosikertomukset, julisteet, roll-upit, kyselylomakkeet sekä kielenhuolto. Ja tietenkin suunnittelu ja konsultointi, aina asiakkaan tarpeiden mukaisessa laajuudessa.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena voi mainita kohderyhmän tarpeisiin vastaavan sisältömarkkinoinnin, joka on jo jonkin aikaa ollut yksi alan trendeistä. Meillä ajattelutapa on verissä. Kun asiakas hyötyy tai viihtyy, maaperä on hedelmällisimmillään.

Saumaton palvelukokonaisuus näkyy asiakkaalle laatuna ja joustavuutena. Vartti tai vuosi, autamme yhtä tinkimättömällä asenteella sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lue lisää yrityksestä yritys- ja etusivuilta. Erityisesti uuden pk-yrityksen tarpeisiin suunniteltu Yritysviestinnän ABC antaa vinkkejä markkinointiviestintään.


Yli kaksi vuosikymmentä viestinnän työkokemusta


Kimmo Pitkänen, viestintäasiantuntija / yrittäjäKimmo Pitkänen, viestintäasiantuntija / yrittäjä

Yrityksen perustin 2009. Ennen sitä työskentelin 12 vuotta Nokia Oyj:ssä (Nokia Research Center), jossa tehtäviini kuuluivat sisäinen markkinointi ja viestintä, tutkimusviestintä, tapahtumajärjestelyt sekä avoin innovaatio ja yliopistoyhteistyö. Lisäksi toimin tekniikkaa, kontaktointia, organisointia ja viestintää yhdistelleessä testikoordinaattorin roolissa.

90-luvulla ahkeroin uutistoimittajana ja juontajana Aamulehden radioissa. Vaativana, mutta antoisana harrastuksena minulla on Koovee salibandyn naisten liigajoukkue (10 v joukkueenjohtajana, nyt somea ja multimediaa). Muita työpaikkoja: Hermia Oy, SAKU ry, TV-Tampere, Alexpress Oy ja Marktel Oy.

 

Lisätietoa ja työnäytteitä

Graafinen suunnittelu | Valokuvaus | Esitysmateriaalit | Esitteet ja käyntikortit | Lehdet ja julkaisut | Verkkoviestintä | Sisällöt ja stilisointi | Suunnittelu | Laitevuokraus

© Pieni viestintätoimisto Tampere oy