Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Selkeitä ja tyylikkäitä esitysmateriaaleja
PowerPoint, Excel, Word, PDF, lomakkeet, kuvasarjat...


Edustavaa esiintymistä


Esitysmateriaaleja on montaa sorttia Office-pohjista roll-upeihin ja videoihin. Niillä kaikilla luodaan yrityskuvaa. Monia materiaaleista on käsitelty monessakin kohtaa näillä sivuilla, joten keskitytään tässä PowerPointiin. Usein tarvitaan vähintäänkin yritysilmeeseen perustuva PowerPoint-pohjan sekä yleisesitys toiminnasta.


Tilaa puhujalle


Muiden esityksiä seuratessa huomaa, että mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Parhaissa esityksissä yhdistyy luonteva esiintyminen, karisma sekä tyylikkäät esitysmateriaalit. Huolellisesti suunniteltu esitysmateriaali tekee vaikutuksen sekä jättää tilaa esiintyjälle ja vuorovaikutukselle. Sparraamme tarvittaessa myös esiintymisiin.


Esityksen elävöittäjä


Esitysmateriaalien yleisin ongelma on se, että ne eivät ole esitysmateriaaleja. Täyteen tekstiä präntättyjen diojen paikka on arkistojen syövereissä. Hyvä esitysmateriaali toimii esityksen tukena ja elävöittäjänä eikä vedä mattoa esiintyjän jalkojen alta. Tavoite on hyvin suunniteltu, riittävän pelkistetty materiaali, joka tukee luontevaa esiintymistä. Vaikka yleisö koostuisi vain yhdestä kuulijasta, voi esityksen onnistumisella olla suuri merkitys liiketoiminnalle.

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy