Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kiinnostavat & komeat julkaisut
Asiakaslehdet, henkilöstölehdet, jäsenlehdet, vuosikertomukset...


Vie viestin ja vaikuttaa


Sidosryhmälehti on tehokas tapa pitää yhteyttä, tarjota tietoa ja vaikuttaa. Muita julkaisuja ovat vaikkapa toiminta- ja vuosikertomukset, tuoteluettelot ja tapahtumajulkaisut. Kiinnostava ja näyttävä julkaisu vie viestin perille. Sisältömarkkinointi on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen lähestymistapa lehteä toteutettaessa – kohderyhmäajattelu on meillä hallussa, mietitään yhdessä millaiset sisällöt kohderyhmäsi ottaa omakseen!


Paperilla ja verkossa


Painetusta julkaisusta kannattaa tehdä sähköinen versio, verkkolehti. Lehti voi myös ilmestyä ainoastaan sähköisessä muodossa. Molemmat saadaan tehtyä samasta aineistosta. Yleishyödyllisen yhteisön kannattaa muistaa, että painotyön saa ilman arvonlisäveroa, kun 1) lehti on suunnattu pääasiassa jäsenille, 2) lehdestä ilmestyy vähintään neljä erillistä numeroa vuodessa ja 3) kyse ei ole liiketoiminnasta. Myös postituspalvelut ovat yleishyödylliselle yhdistykselle verottomia, kun kirjapaino ostaa palvelun ja laskuttaa siitä yhdistystä.


Osaamista täydeltä laidalta


Ammattitaitomme ja täsmällinen työskentelytapamme ovat keränneet kiitosta asiakkailta. Haastattelemme, kirjoitamme, kuvaamme, taitamme, painatamme – tai voit tilata meiltä koko julkaisun avaimet käteen -periaatteella tai teettää minkä tahansa palasen. Luova mutta tarkka ote tuottavat ihanteellisen lopputuloksen, jossa kaikki on kohdallaan. Tehdään yhdessä julkaisustasi menestystarina!


Asiakaslehtiä ja julkaisuja – pari pientä esimerkkiä

Uutta kontaktia (Kontaktia Oy:n asiakaslehti)
Monni (Omaiset mielenterteystyön tukena Tampere ry:n nuorisolehti)
Arbetskapacitetsintyget för yrkesutövare - handbok (SAKU ry)
Vuosikertomus (SAKU ry)
Siivikkalan Sanomat (Siivikkalan Omakotiyhdistys ry:n jäsenlehti)

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy