[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Graafinen suunnittelu ja taitto logosta roll-upiin, esitteestä asiakaslehteen

Ulkoasu myy sisällön


Vau, mistähän sitä lähtisi liikkeelle?! Visuaalinen suunnittelu on oleellinen osa lähes kaikkia viestintä- ja markkinointimateriaaleja, yritysilmeen ratkaisevasta roolista nyt puhumattakaan. Ulkoasu kertoo tarinaa, luo mielikuvia ja herättää tunteita. Yllä on joitakin esimerkkejä ulkoasuista ja alla tuotteista.


Yritysilme:
logot, kirjasimet, värit, muodot


Aloitetaan ihan alusta: Mikään ei ole innostavampaa kuin uuden luominen. Ainutkertainen ensivaikutelma luo tunteen ja uskottavuuden! Yritysilmeeseen kuuluvat mm. värimaailman ja kirjasimien määrittelyt, mutta jos tarvitset vaikkapa vain tunnuksen (logon), saat juuri sen.

 

Julkaisut:
esitteet
, flyerit, asiakaslehdet, vuosikertomukset, tuoteluettelot...


Toteutan vaikuttavat pienet ja suuret julkaisut alusta loppuun tinkimättömällä asenteella. Kaikki lähtee kohderyhmien sisäistämisestä, sen jälkeen tarvitaan sopivassa suhteessa visuaalista silmää, tarkkuutta ja luovuutta. Julkaisut syntyvät tietysti myös e-julkaisuina eli verkkojulkaisuina. Testaa Pienen viestintätoimiston kädenjälki ja yhteistyön saumattomuus!


 

Mainos- ja esitysmateriaalit:
käyntikortit, roll-upit, julisteet, mainokset, nettisivut, bannerit, Office-dokumentit, tarrat, teippaukset...


Kolmas ryhmä koostuu painetuista ja sähköisistä tuotteista, joissa graafinen suunnittelu on keskeisessä roolissa. Pidän huomion herättävistä ja tunteen välittävistä isoista elementeistä, mutta suunnittelu mukautuu aina käytettävissä olevaan tilaan ja tarvittavaan sisältöön. Teen hyvän vaikutuksen kohderyhmääsi!


Asiakkaideni hyödyksi käytössäni on
ulkoasuihin ja julkaisemiseen sopivia työkaluja, kuten

Adobe CS- ja MS Office -ohjelmistot, oma lyhytlinkkipalvelu hankalien nettiosoitteiden varalle, vakaa kotimainen nettioperaattori, toimiva verkkojulkaisualusta, edistyksellinen nettilomakepalvelu, laajat fontti- ja kuvakirjastot, Pantonen värinmäärityskartta sekä hyvät suhteet tamperelaisiin painotaloihin. Lisäksi käytössä ovat tietysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiset työkalut ja/tai yhteistyökumppanit.

 

Ota hyvä ilme  tulee upea selfie :)
Mutta muista, että upeaa ulkoasua seuraa aina selkeä sisältö!

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy