Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viimeisteltyä verkkoviestintää
Kotisivut, verkkojulkaisut (e-julkaisut), kyselylomakkeet, bannerit...


Verkossa olet olemassa


Verkkosivut, nettisivut, kotisivut. Jo synonyymien määrä kertoo, kuinka tärkeästä asiasta on kyse. Nettisivut ovat monelle se näkyvin käyntikortti, joten niiden on ehdottomasti oltava kunnossa. Verkkoviestinnän suosikkilajeihimme kuuluvat myös sosiaalinen media (kuten Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Flickr ja blogit)  e-julkaisutkyselylomakkeet ja kuvagalleriat.


Sisältö ratkaisee


Läsnäolo verkossa on välttämättömyys, mutta vasta sisältö, ulkoasu, käytettävyys ja hakukonemenestys tekevät voittajat. Teknisesti ja visuaalisestikin moni hoitaa homman, mutta varmista, että tekijä taitaa kaikki osa-alueet. Teknisesti suosittelemme perussivuston alustaksi helppoa sisällönhallintajärjestelmää. Kustannukset pysyvät kurissa, päivittäminen onnistuu omatoimisestikin eikä erillistä hosting-palvelua tarvita. Esimerkiksi tämän sivuston ylläpitokustannukset ovat 6,37 e / kk + alv (sis. mm. palvelin, julkaisujärjestelmä, sähköposti). Tarvitsetko uudet, paremmat tai edullisemmat verkkosivut? Ota yhteyttä!


Kätevä verkkojulkaisu eli e-julkaisu eli verkkolehti


Nimitys ei ole oikein vielä vakiintunut, mutta kyseessä on nopea, joustava, ekologinen ja edullinen vaihtoehto painetulle julkaisulle. Verkkoversiota käytetään usein rinnakkain paperisen lehden, esitteen, vuosikertomuksen tai kuvaston kanssa. Edullisimmillaan julkaisun luo PDF-tiedostosta muutaman kympin lisäkustannuksella.


Toimivat nettilomakkeet


Kyselyiden ja tutkimusten toteuttamiseen sekä ilmoittautumisten vastaanottoon verkossa löytyy mainioita työkaluja. Lomake voidaan myös integroida nettisivuille. Suunnittelen käyttäjäystävälliset lomakkeet ja opastan parhaan teknisen ratkaisun valinnassa.


Somasti somessa


Sosiaalinen media tarjoaa kanavan kaksisuuntaiseen viestintään ja kampanjointiin. Toteutus on teknisesti helppo, mutta sivulla on hyvä olla kohderyhmää kiinnostavaa, tuoretta sisältöä. Hyvällä idealla ja jatkuvalla ylläpidolla somesta voi saada paljon irti pienellä investoinnilla.


Kotisivuja, somea ja lomakkeita – pari pientä esimerkkiä

Ellei toisin mainita, nettisivuprojektit ja e-julkaisut ovat asiakkaan raakateksteihin ja -kuviin perustuvia kokonaistoimituksia. Sivuston sisältöjen ylläpidon on useimmiten sovittu olevan asiakkaan vastuulla.

Nettisivuprojekteja:

Hankortec (Presence Builder /Hostingpalvelu.fi)
Korvana Oy (Presence Builder /Hostingpalvelu.fi)
R-tilipalvelu  (Presence Builder /Hostingpalvelu.fi)
Hinausautopalvelu J. Nieminen (Presence Builder /Hostingpalvelu.fi)
Varastoi.se (WordPress)
Operaatio Joulukassi (Presence Builder /Hostingpalvelu.fi)
Puutekniikka.info (viimeistely ja jatkuvat päivitykset; WordPress)
Eläinlääkäriasema Jär-Vet (Putteri)

Some, e-julkaisut, lomakkeet:

@Puutekniikka (puutekniikan Twitter-yhteisön hallinnointi)
Operaatio Joulukassi (Facebookin kampanja- ja ulkoasusuunnittelu)
Uutta kontaktia (myös toimitustyö ja valokuvaus; alusta Flipeco)
SAKU ry:n vuosikertomus (Joomag Starter)
FinFami Pirkanmaan vuosikertomus (Joomag Starter)
Peurankalliokeskus (myös valokuvaus; Issuu Basic)
Varastotilojen varauslomake (JotForm)

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy